Nooit meer afgebladderde nagellak

Laat ik meteen maar mijn excuses aanbieden voor de misleidende titel. Ik heb namelijk geen idee hoe je ervoor kunt zorgen dat je nagellak blijft zitten. En dat terwijl ik een collectie nagellak bezit waar de meeste nailsalons jaloers op zouden zijn.

Dagen in het jaar dat er lak op mijn nagels zit: 0,5.

Dat zou eigenlijk een hele dag moeten zijn, maar meestal is het rond het middaguur al afgebladderd. Vervolgens peuter ik nog twee dagen aan de restjes en besluit ik dat nagellak niet mijn ding is. Een jaar later ben ik dat weer vergeten, want dan loop ik weer de Etos uit met vier nieuwe flesjes, en herhaalt de geschiedenis zich.

In mijn eerste opruimronde heb ik de uitgedroogde exemplaren weggedaan. Maar ook daarna bleef er een schoenendoos vol over. Die ene mooie kleur. Die andere, die wel bijna een hele dag blijft zitten. Die zwarte, die ik met halloween en op metalconcerten nog wel eens draag. Die kleurtjes waarmee ik misschien nog eens een ander creatief project bedenk… het is hopeloos. Want ze staan toch echt 364 dagen per jaar ongebruikt in de kast omdat ik niet realistisch ben over het gebruik ervan.
Dat moet stoppen.

Die doos met nagellak gaat NIET, ik herhaal: NIET mee naar het nieuwe huis. Zo.

Ik plaats zometeen een oproep op facebook om ze gratis af te laten halen. Misschien is er nog iemand die er wél wat mee doet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


− 3 = twee